Onze missie

Met hoge kwaliteit analyseren van uw zakelijke relaties op integriteit en adviseren over de risico’s.

Wij zijn een onafhankelijk bedrijf, onze professionals hebben jarenlange ervaring in het analyseren van en adviseren over integriteitsrisico’s en wij hebben best in class methodes om de analyses efficiënt en met hoge kwaliteit uit te voeren. Wij leveren duurzame oplossingen voor onze klanten.

Professionals in integriteitsrisico’s

Het KCP team bestaat uit ervaren integriteit-experts die zich hebben bewezen binnen een operationele AML-omgeving en ruime ervaring hebben met compliancemanagement. Doordat zij daarnaast actief zijn in commerciële omgevingen hebben zij ook oog voor die specifieke dynamiek.

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het bankwezen en werken nauw samen met mensen uit trustkantoren, betaalinstellingen en de advocatuur. Onze professionals hebben duizenden dossiers uit diverse branches en landen gezien en beoordeeld. De expertise van ons team ligt niet alleen in het uitvoeren van onderzoek maar ook in het doorgronden van gecompliceerde compliancevraagstukken.

Het wordt voor financiële instellingen steeds belangrijker om kennis op het gebied van integriteitonderzoek te delen. KCP helpt hen daarbij door kennisdeling als shared service aan te bieden.

Founding Partner

KCP is in 2014 opgericht door Katrien Siewertsz van Reesema. Vanaf 2006 is zij werkzaam in integriteitsonderzoek en -processen. Zij heeft meer dan twintig jaar ervaring in zowel commerciële functies als het aansturen van projecten en teams.

Katrien heeft KCP opgericht vanuit haar overtuiging dat de kwaliteit, processen en kosten op het gebied van integriteitsonderzoek enorm kunnen verbeteren. Grote bedrijven worstelen met hun omvang, bureaucratische processen en overhead, terwijl kleine bedrijven juist door gebrek aan omvang de middelen missen om de kennis intern op te bouwen. Een specialistische nichespeler als KCP kan dat gat dichten.